Treceți la conținutul principal

Biocher pentru îngrijirea tenului 💙

Dragile mele, stiti cat de important este sa avem o ingrijre corecta si constanta a tenului?
 Imi amintesc cum pe la 20-25 de ani nu dadeam o prea mare importanta acestui lucru.

Daca stau mai bine si imi amintesc, nici nu cred ca stiam exact cum sa le folosesc si ce anume sa folosesc mai exact. 
Nu cred ca imi pasa foarte mult pentru ca tenul meu arata minunat si ma gandeam ca mai este mult timp pana cand ma va interesa subiectul acesta.
Au fost numeroase nopti in care am adormit nemachiata fara sa ma gandesc cum ma va afecta acest lucru mai tarziu.
Dar mai tarziu am devenit mama iar primii 2 ani alaturi de un bebelus care avea constant nevoie de mine, m-a facut sa ma neglijez si mai mult. Nu ca mi-as fi dorit asta, doar prin simplul fapt ca momentele de rasfat au devenit un lux.
Pentru ca incepusem sa am multe nopti nedormite, dimineata ma trezeam umflata la fata si cu cearcane. 
Sunt extrem de multe produse cosmetice in comert pentru diferite probleme, insa nevoia mea de ingrjire se rezuma la cat mai putine produse care sa ma ajute cu cat mai multe lucruri.

Aveam nevoie de creme pentru ochi si de fata din ingrediente bune pe care sa le folosesc atat dimineata cat si seara. La fix au intrat in posesia mea doua produse cosmetice pentru ingrijirea tenului de la Biocher:

Crema Anticearcan Biocher hidrateaza si ilumineaza, reduce considerabil ridurile in zona ochilor, restrange inflamatiile, atenueaza pungile de sub ochi si enstompeaza culoarea maronie de sub ochi.
Timpul trece foarte repede si se vede lucrul acesta si pe tenul nostru. Mai ales daca nu avem grija de el. Desi am trecut peste noptile nedormite iar cel mic s-a reglat cu somnul, au aparut si alti factori care imi “streseaza” tenul: trezitul de foarte dimineata pentru a ajunge la birou, colaborari suplimentare care imi consuma orele de noapte si ajung sa dorm mai tarziu, serile in care doresc sa urmaresc serialul preferat, si tot asa.

Ingredientele principale ale acestei creme care imi plac si ma incanta foarte mult, sunt: colagenul, vitamina C, acidul hialuronic, extract de lemn dulce, vitamina B3, vitamina E, provitamina B5 si extract de aloe vera.
Se poate aplica de 2 ori pe zi dimineata si seara si se poate folosi chiar incepand cu varsta de 20 de ani.
Crema Antirid cu Colagen si Acid Hialuronic reduce ridurile si liniile fine, hidrateaza tenul si ofera efect de lifting, reduce vizibil semnele imbatranirii, uniformizeaza aspectul pielii, are o textura lejera cu absorbtie rapida si se poate folosi pe toate tipurile de ten.
Se aplica pe pielea curata si uscata de 2 ori pe zi pe fata, gat si decolteu, dimineata si seara. Poate fi folosita si aceasta incepand cu varsta de 20 de ani.
Ingredientele pline de beneficii: colagen, acid hialuronic, vitamina A (retinol), vitamina E, pantenol si extractul de aloe vera, vor pune Crema Antirid Biocher pe primul loc în topul produselor cosmetice pe care le-ai folosit până acum.


Produsele le găsiți pe site-ul Biocher.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ținute de vară de la Bonprix

Bună dragilor, După cum bine știți eu comand foarte des de la Bonprix , îmi plac foarte mult hainele lor, au o diversitate mare de produse, pentru toate buzunarele și pentru toate mărimile. Aşa cum deja cred că ştiţi, pe Bonprix numerele sunt puţin diferite.  Măsurile sunt mai mari și trebuie să vă luați cu 1-2 numere mai puțin decât purtați. Eu port L/42, iar de pe Bonprix îmi comand mereu 40-42 şi mi se potrivesc perfect.  La încălțări nu e cazul, pentru că numerele se potrivesc întotdeauna. Ce ținute de vară Bonprix am ales? Am găsit multe reduceri când am dat eu comanda, plus că am plasat comanda in luna cu ziua mea și am primit și reducerea de membru pentru ziua mea de naștere, așa că am profitat la maxim. Aşadar, haideți să vă arăt ce ținute de vară Bonprix am creat! Am creat 2 ținute, una lejeră, comodă de vară și o ținută mai pentru zilele ploioase și răcoroase. Am ales acest top din imagine, de culoare alb, 100% bumbac, cu volane, simplu și ușor de aso

Dormi fara griji cu Libresse Goodnight/ Campanie testare BUZZSTORE

Dormi fără griji cu absorbantele de noapte Libresse Goodnight! Indiferent de poziția în care îți place să dormi, cu până la 100% protecție Somnul odihnitor din timpul nopții este esențial pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Multe dintre noi nu putem să ne bucurăm de somnul pe care-l merităm pentru că suferim de  insomnia cauzată de menstruație . Ne punem prosoape, încă o pereche de lenjerie, îmbrățișăm sticle de apă caldă, facem băi fierbinți la 2 noaptea. Și încercăm să alungăm durerea cu pastile. Sau cu plăcere. Asta pentru că  menstruația nu doarme niciodată . Deși ne-am dori cu disperare. Suntem pe jumătate treze, pe jumătate adormite, ba ne e cald, ba ne e frig, ne chinuim, ne ghemuim. Ne învârtim, ne răsucim, rugându-ne ca absorbantele să nu se deplaseze. Teama de a ne păta ne oprește din a ne odihni. Astfel, alegerea unui absorbant potrivit pentru fiecare moment al zilei este esentială. Ȋn timpul zilei, poți folosi absorbante mai subțiri, dar pe parcursul nopții,
Cum sa te feresti de canicula? Ah, vara, cum ai tu puterea sa ne faci sa suferim si sa ne mai si placa." spunea Russell Baker. Punem pariu ca vara se numara printre anotimpurile tale preferate! Vine cu zile mai lungi, soare, concedii, dar si cu valuri de canicula sau ploi torentiale... ai vazut si tu recent. Studiile arata ca, pe langa disconfortul termic, gradele in plus ii determina pe oameni sa devina mai irascibili si uneori violenti. Hm, ce e de facut? Macar sa stii sa te feresti.... lata cateva recomandari pentru a face fata temperaturilor extreme: 1. Evita orele de varf Prima si cea mai des intalnita recomandare a specialistilor este sa eviti orele cand valorile termometrului pot ajunge si la 40 grade Celsius. Incearca, pe cat posibil, sa iti programezi deplasarile in primele ore ale diminetii sau seara, dupa ora 18. 2. Hidrateaza-te Deshidratarea intensa poate conduce chiar si la lesin in timpul caniculei, asa ca nu uita sa te hidratezi bine. O cantitate zilnica de cel put