Povestea Matache Măcelaru ’a început demult când a deschis prăvălia în zona intersecţiei Buzeşti – Griviţa, una dintre cele mai frecventate zone ale Bucureștilor acelor vremuri.
Multă lume, în căutarea specialităților preparate cu mare grijă, după rețete cu tradiție și meșteșug, continuă și azi să savureze produsele.
Meșteșugul este păstrat secret, însă îți pot spune că produsele sunt făcute din carne de cea mai bună calitate, alături de care se folosesc mirodenii dintre cele mai bune: sare bulgăraș, boia pișcăcioasă, rozmarin aromat, cimbru parfumat sau usturoi neaoș. Mezelurile sunt afumate cu pricepere, doar cu fum din lemn natural de fag, cât să capete gustul inconfundabil.
Vremurile au trecut iar faima preparatelor Matache Măcelaru ’ s-a dus în toată România și chiar peste hotare. Clienții fericiți sunt specialitatea, așa că, Matache sa modernizat și trimite toate mezelurile meșteșugite în toate prăvăliile mari din toată țara ca tu să găsești cât mai aproape de tine tot ce-ți trebuie pentru un festin culinar.
Chiar dacă vremurile s-au schimbat, meșteșugul a rămas același.
Pregătite cu pricepere, după rețete măiestrite, din ingrediente de calitate, specialitățile mele sunt combinația ideală de gust tradițional și ingrediente moderne.
Dacă și tu apreciezi mezelurile gustoase, de calitate, atunci cu siguranță produsele Matache Măcelaru' sunt pentru tine.
In cadrul campaniei de testare BUZZSTORE am incercat noi sortimente de mezeluri de la Matache Măcelaru'.
✔️ Șuncă de Praga
✔️Jambon de Curcan
✔️ Ruladă de pui
✔️ Mușchi Țigănesc
✔️ Mușchi File
Noi deja eram fani Matache Măcelaru', dar cu această ocazie am testat și noi sortimente.
Mușchiul țigănesc și Mușchiul File nu lipsesc de la noi din frigider, sunt preferatele noastre în diverse sandvișuri pe care le luam la grădiniță.
Mezelurile sunt foarte bune și gustoase, noi vom rămâne încontinuare fani Matache Măcelaru'.
Voi ați gustat mezelurile?
Comentarii
Trimiteți un comentariu