Treceți la conținutul principal

Drool - magazin online pentru mămici și bebeluși

Buna dragilor,

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un magazin on-line, descoperit recent, care este destinat atât mamicilor cât și bebelușilor.
Drool, este site-ul de articole pentru mămici și copii cu acoperire completă a pieței naționale.

Drool.ro este un magazin online specializat în produse pentru bebeluși, copii și mămici. Drool.ro s-a născut cu misiunea de a sprijini deciziile și alegerile tuturor părinților, fie în timpul sarcinii, fie în timpul alăptării și a adaptării la perioada parentală. 

La drool.ro vei găsi produse originale, selectate pentru calitatea materialelor din care sunt confecționate, sigure, care respectă standardele de siguranță.

Pentru că în ultima vreme tot aveam probleme cu cea mică din cauza iritațiilor de scutec, nu înțeleg care a fost problema, pentru că am folosit același scutec de la naștere și până la 1an și 9 luni, dar probabil ceva a fost schimbat în compoziția acestora.
Am decis sa incercam chiloțeii de la Agnotis și chiar sunt buni, am scăpat de iritație.
Scutecele tip chilotel Agnotis pants ofera bebeluslui tau confort maxim și protecție optimă fiind special concepute pentru pielea sensibilă a acestora.

Caracteristici:

- scutecele sunt facute din cele mai pure materiale – nu conțin parfumuri și coloranți – stratul din mijloc nu conține înălbitor iar stratul exterior este din bumbac respirabil.

- pentru nopti relaxante – datorită miezului extrem de absorbant care rezinta până la 12 ore, fara a avea motive de ingrijorare cu privire la scurgerile nedorite sau la pielea umeda a bebelusului – astfel încât tu și copilul tău să dormi bine și relaxat.

- protecție perfectă împotriva scurgerilor – datorită manșetelor laterale elastice, scutecele de unică folosință se adaptează corpului bebelușului dumneavoastră – aripioarele de prindere nu conțin latex.

- schimbarea scutecului la momentul potrivit – indicatorul nostru de umiditate detectează înaintea bebelușului când trebuie schimbat scutecul de unică folosință și își schimbă culoarea dungii.

- cea mai bună protecție: scutecele noastre au fost certificate de institute independente. Sunt prietenoase cu pielea, nu conțin substanțe chimice nocive și reduc la minimum riscul de alergie

- sunt usor de imbracat, doar se trag in sus si la fel de usor de scos prin ruperea lateralelor


Sampon si gel de dus 2 in 1 pentru bebelusi si copii Agnotis este sigur pentru pielea nou-nascutilor si a copiilor. Poate fi folosit inca din prima zi de viata a bebelusilor!

Proprietati:

- este un produs special conceput pentru pielea bebelușului tău cu efect extrem de delicat si calmant

- formula este imbunatatita cu extract de ulei esential de Lavanda, cunoscuta pentru proprietatile sale antiseptice si relaxante, dar si emoliente, datorita uleiului vegetal;

- cu note de parfum natural cu ulei de lavanda, musetel si galbenele

- ingrediente naturale 93,8% pe baza de plante, precum extract de galbenele si musetel organic

- este hipoalergenic si testat dermatologic

- nu a fost testat pe animale
Iar pentru că încet, încet vrem sa renunțăm la pampers și pentru că fetița vede la fratele ei că folosește toaleta și este și ea dornica sa o pun , sper eu să reușim mai repede, daca nu când va fi ea pregătită, nu fac o urgenta din asta.
Am zis totuși să incerc cu o pereche de chilotei de antrenament, pe care ii pun ocazional prin casa, pentru că vreau sa se învețe să spună cand își face nevoile și să simtă care este diferența, pentru că ea îmi spune tocmai după ce a făcut și le inversează între ele.
Chilotul de antrenament refolosibil este impermeabil si foarte confortabil.

Este comod si foarte usor de folosit – ca o pereche de chilotei obisnuiti. Astfel, copilul simte cand se uda, dar umezeala ramane in interior, fara sa apara o balta pe podea.

Caracteristici:

- Acest nou chilotel il puteti folosi in loc de scutec atunci cand doriti sa va obisnuiti copilul cu mersul la toaleta.

- Partile cauciucate de pe partile laterale impiedica lichidul sa iasa.

- Este realizat din bumbac la exterior si material impermeabil la interior.

- Are elastic pe talie si poate fi spalat la masina de spalat.

- Au un sistem cu material absorbant langa pielea copilului si unul rezistent la apa la exterior. 

Deocamdată aceasta a fost prima noastră comanda pe Drool, dar cu siguranță vor mai exista pe viitor și altele.

Voi știati de acest site ?




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ținute de vară de la Bonprix

Bună dragilor, După cum bine știți eu comand foarte des de la Bonprix , îmi plac foarte mult hainele lor, au o diversitate mare de produse, pentru toate buzunarele și pentru toate mărimile. Aşa cum deja cred că ştiţi, pe Bonprix numerele sunt puţin diferite.  Măsurile sunt mai mari și trebuie să vă luați cu 1-2 numere mai puțin decât purtați. Eu port L/42, iar de pe Bonprix îmi comand mereu 40-42 şi mi se potrivesc perfect.  La încălțări nu e cazul, pentru că numerele se potrivesc întotdeauna. Ce ținute de vară Bonprix am ales? Am găsit multe reduceri când am dat eu comanda, plus că am plasat comanda in luna cu ziua mea și am primit și reducerea de membru pentru ziua mea de naștere, așa că am profitat la maxim. Aşadar, haideți să vă arăt ce ținute de vară Bonprix am creat! Am creat 2 ținute, una lejeră, comodă de vară și o ținută mai pentru zilele ploioase și răcoroase. Am ales acest top din imagine, de culoare alb, 100% bumbac, cu volane, simplu și ușor de aso

Dormi fara griji cu Libresse Goodnight/ Campanie testare BUZZSTORE

Dormi fără griji cu absorbantele de noapte Libresse Goodnight! Indiferent de poziția în care îți place să dormi, cu până la 100% protecție Somnul odihnitor din timpul nopții este esențial pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Multe dintre noi nu putem să ne bucurăm de somnul pe care-l merităm pentru că suferim de  insomnia cauzată de menstruație . Ne punem prosoape, încă o pereche de lenjerie, îmbrățișăm sticle de apă caldă, facem băi fierbinți la 2 noaptea. Și încercăm să alungăm durerea cu pastile. Sau cu plăcere. Asta pentru că  menstruația nu doarme niciodată . Deși ne-am dori cu disperare. Suntem pe jumătate treze, pe jumătate adormite, ba ne e cald, ba ne e frig, ne chinuim, ne ghemuim. Ne învârtim, ne răsucim, rugându-ne ca absorbantele să nu se deplaseze. Teama de a ne păta ne oprește din a ne odihni. Astfel, alegerea unui absorbant potrivit pentru fiecare moment al zilei este esentială. Ȋn timpul zilei, poți folosi absorbante mai subțiri, dar pe parcursul nopții,
Cum sa te feresti de canicula? Ah, vara, cum ai tu puterea sa ne faci sa suferim si sa ne mai si placa." spunea Russell Baker. Punem pariu ca vara se numara printre anotimpurile tale preferate! Vine cu zile mai lungi, soare, concedii, dar si cu valuri de canicula sau ploi torentiale... ai vazut si tu recent. Studiile arata ca, pe langa disconfortul termic, gradele in plus ii determina pe oameni sa devina mai irascibili si uneori violenti. Hm, ce e de facut? Macar sa stii sa te feresti.... lata cateva recomandari pentru a face fata temperaturilor extreme: 1. Evita orele de varf Prima si cea mai des intalnita recomandare a specialistilor este sa eviti orele cand valorile termometrului pot ajunge si la 40 grade Celsius. Incearca, pe cat posibil, sa iti programezi deplasarile in primele ore ale diminetii sau seara, dupa ora 18. 2. Hidrateaza-te Deshidratarea intensa poate conduce chiar si la lesin in timpul caniculei, asa ca nu uita sa te hidratezi bine. O cantitate zilnica de cel put