Treceți la conținutul principal

Vitamix, magazin naturist !

 


Buna dragilor,

Astazi vreau sa va arat ce am comandat de pe  VITAMIX.RO, este un site recent descoperit , magazin online #naturist și #bio.

In articolul de astazi o sa va prezint articolele comandate de la ei de pe site , in valoare de 150 Ron.


ȘAMPON ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI CU BRUSTURE ȘI URZICĂ, 260ML, BUNICA AGAFIA

Șamponul Bunica Agafia cu extract de brusture și urzică este foarte benefic pentru părul cu tendințe de cădere și pentru părul fragil. Cu toate acestea, el este indicat pentru toate tipurile de păr. Extractele de brusture și urzică au un conținut ridicat de vitamine (B, A, E, C) și acizi grași, esențiale pentru sănătatea firului de păr.

BENEFICII

  • Regenerarea firului de par
  • Redarea vitalității în cazul părului uscat
  • Prevenirea căderii prin întărirea rădăcinii
  • Reglarea excesului de sebum (păr gras)
  • Menținerea unui scalp sănătos
  • Combaterea mătreții

MOD DE UTILIZARE

Se aplică pe părul umed, se masează ușor și apoi se clătește.


BALSAM ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI CU BRUSTURE ȘI URZICA 260ML BUNICA AGAFIA

Balsamul Bunica Agafia cu extract de brusture și urzică este potrivit pentru toate tipurile de păr, în special pentru părul cu tendințe de cădere și este conceput pentru descurcarea rapidă a părului, fără a-l deteriora.

Beneficii

  • Regenerarea firului de păr
  • Redarea vitalității în cazul părului uscat
  • Netezirea și fortifierea firului de par
  • Descurcarea firelor de păr

Mod de utilizare

Se aplică pe părul umed, se lasă să acționeze câteva minute și apoi se clătește. 

Pentru cele mai bune rezultate, utilizați balsamul după utilizarea Șamponului Împotriva Căderii Părului cu Brusture și Urzică Bunica Agafia.



SĂPUN LICHID ANTIBACTERIAL CU EXTRACT DE SALVIE 300ML

Conține uleiuri esențiale de rozmarin și salvie organică și extract de pelin ce au efect igienizant, protejând pielea de impactul negativ al factorilor de mediu, în timp ce hidratează și înmoaie pielea mainilor. Taigaua siberiană este o lume aproape neexplorată, cu natura neinținată, aer curat și peisaje pitorești, cu lunci întinse pline de ierburi și flori sălbatice și cele mai pure ape cristaline. Botanistul siberian Agafia Ermakova, care a trăit în taigaua fără sfârșit întreaga viață cunoaște toate secretele acestor plante minunate. Specialiștii Natura Siberica s-au aplecat cu atenție asupra acestor cunoștințe uimitoare și au creat o gamă unică ce îi respectă originile foarte speciale.

Caracteristici:

- conține uleiuri esențiale de rozmarin și salvie organic;

- extractul de pelin are efect igienizant;

- protejează pielea de impactul negativ al factorilor de mediu;

- hidratează și înmoaie pielea mâinilor;

- potrivit pentru toate tipurile de piele.

Utilizare: se aplică pe pielea curată, masându-se ușor, după care se clatește cu apă călduță.



TRATAMENT SCALP PENTRU INTARIREA RADACINILOR 100ML BUNICA AGAFIA

Sprijină regenerarea părului și a rădăcinii, hrănind firul din interior. Datorită acizilor grași din conținut, previne căderea părului și sigilează vârfurile, reducând despicarea acestora. Extractul de pelin stimulează creșterea părului și întărește rădăcinile datorită vitaminelor A și B6 și conferă părului volum.

Extractul din ierburi proaspete din Taiga netezesc părul, îl fac ușor de pieptănat, regenerează, conferă volum, întăresc rădăcina.

Mod de utilizare: aplicați o cantitate mică pe scalpul umed, masați cu mișcari delicate, lăsați 3-5 min. și clătiti cu șampon. 

Vegan. 99% din ingrediente sunt de origine naturală.



GEL DE DUȘ HIDRATANT CU PLANTE SIBERIENE 350ML

Provine din seria de Rețetele Bunicii Agafia. Este destinat spălarii și curățării întregului corp. A fost creat pe baza săpunului negru iconic al bunicii Agafia, care constă din 37 de ierburi benefice din nord și extracte de plante bogate în ingrediente active. Are o formulă placuță cu gel lichid care netezește, hrănește și regenerează perfect, lasând pielea întregului corp reîmprospatată mult timp și catifelată moale la atingere.
Hranește puternic, regenerează și netezește.
Conține săpun negru benefic.


Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de gel pe pielea umedă cu ajutorul unui burete, masați și apoi clătiți cu apă.



PASTA DE DINTI NATURALA CU SARE VULCANICA 85GR BUNICA AGAFIA

Pasta de dinți naturală, îmbogățită cu pudră vulcanică, hrănește gingiile cu microelemente și oferă dinților un alb natural.

Sarea de mare curăță eficient dinții, iar cărbunele activ nu doar ajută la redarea albului natural al dinților, ci reduce formarea plăcii bacteriene. Datorită conținutului ridicat de minerale, întărește smalțul dinților.

Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică pe periuță și curățați dinții după fiecare masă sau cel puțin de 2 ori pe zi. Ținând spuma timp de 20 de secunde în gură, puteți înlocui eficient apa de gură.

A nu se înghiți. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Nu conține fluor. Vegan. 99% din ingrediente sunt de origine naturală.

Formă de prezentare: tub, 85g



PASTA DE DINTI NATURALA CU SARE MINERALA, 85GR, BUNICA AGAFIA

Rețeta Bunicii Agafia are la bază 5 uleiuri din plante siberiene cu proprietăți unice și sare minerală. Redă strălucirea naturală a dinților și oferă prospețime pe toată durata zilei.

MOD DE UTILIZARE: 

Aplicați o cantitate mică pe periuță și curățați dinții după fiecare masă sau cel puțin de 2 ori pe zi.

A nu se înghiți. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Nu conține fluor. Vegan. 99% din ingrediente sunt de origine naturală.


BALSAM PENTRU CALCAIE, 50ML, ZANNA

Balsamul pentru calcaie cu vitamina E hidrateaza in profunzime, trateaza ranile si regenereaza pielea. Vitamina E poate ajuta la repararea celulelor deteriorate si este extrem de benefica pentru pielea uscata.

MOD DE UTILIZARE

Balsamul se aplica pe calcaie si se maseaza pana la absorbtie cu miscari circulare.


 BALSAM CU EXTRACT DE MUSETEL, 20ML, ZANNA

Balsamul cu extract de musetel Zanna este un balsam natural care ajuta la hidratarea si hranirea pielii, redandu-I elasticitatea naturala.

Extractul de musetel actioneaza asupra tuturor tesuturilor din organism, in principal asupra pielii. Acesta are proprietati de vindecare, antioxidante si de curatare. Musetelul poate imbunatati aspectul si sanatatea pielii prin diverse utilizari cosmetice, iar prin proprietatile sale anti-inflamatoare si antibacteriene, poate fi util impotriva acneei.

MOD DE UTILIZARE

Balsamul se aplica pe piele si se maseaza pana la absorbtie cu miscari circulare.


ULEI DE RICIN 50ML, ZANNA

Uleiul de ricin este un ulei incolor sau gălbui pal, extras din semințele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit de sute de ani, atât pentru uz intern, cât și cel extern, pentru numeroase afecțiuni și probleme de sănătate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic. 

Unele dintre beneficiile acestuia ca și produs cosmetic sunt:

  • VINDECĂ ACNEEA: 

Acidul ricinoleic din uleiul de ricin lucrează pentru a inhiba virusurile și bacteriile, făcându-l astfel capabil de a penetra pielea în profunzime și de a fi un tratament eficient pentru acnee.

  • PĂSTREAZĂ PIELEA NETEDĂ ȘI TÂNĂRĂ

Uleiul de ricin funcționează mai bine decât orice cremă anti-îmbătrânire cumpărată din magazin. Se masează o cantitate mică în jurul ochilor, seara înainte de culcare, iar dimineața se spală cu apă din abundență.

  • TRATEAZĂ ȘI PREVINE FORMAREA DE CICATRICI

Uleiul  de ricin va pătrunde adânc în țesuturi pentru a dizolva încet țesutul cicatrizat. Uimitor, acesta este capabil să facă distincția între celulele sănătoase și cele anormale.

  • PREVINE PIERDEREA PĂRULUI ȘI AJUTĂ LA REGENERAREA LUI

Proprietățile anti-bacteriene și anti-fungicide ale acidului ricinoleic protejează scalpul și părul de infecții care pot provoca pierderea părului. Acizii grași omega-9 din uleiul de ricin hrănesc, de asemenea, părul și scalpul prevenind uscarea acestora.

  • PĂSTREAZĂ PĂRUL MOALE ȘI STRĂLUCITOR

Uleiul de ricin este un umectant, deoarece atrage umezeala în păr și piele. Dacă îl aplicați pe păr, acesta va arăta moale, strălucitor și puternic.

  • ÎNMOAIE SAU CHIAR ELIMINĂ BĂTĂTURILE

Uleiul de ricin înmoaie pielea aspra sau îngroșată, inclusiv calusurile și bătăturile. Pentru a trata bătăturile, se aplică ulei de ricin pe picioare și se iau șosete din bumbac  înainte de a merge la culcare.

  • VINDECĂ INFECȚIILE PIELII (cum ar fi piciorul de atlet și impetigo)
  • Se aplică o cârpă îmbibată în ulei de ricin pe zona afectată. În cazul în care zona afectată este mică se poate aplica un plasture cu câteva picături de ulei de ricin.

    • PREVINE APARIȚIA VERGETURILOR 

    Frecați o cantitate mică de ulei de ricin pe burtă și coapse zilnic pentru a preveni apariția vergeturilor în timpul sarcinii sau perioadele de creștere în greutate.

    • ELIMINĂ NEGII 

    Frecați ulei de ricin pe negi în fiecare noapte. Vindecarea completă se face într-o perioadă mai lungă și fără cicatrici.

    Iată o idee de încercat: dacă vrei ca genele să fie mai dese și mai lungi, apelează la uleiul de ricin! 

    Uleiul de ricin se aplică pe gene în fiecare seară înainte de culcare, iar a doua zi dimineață se spală cu grijă față. Pentru a ușura aplicarea puteți folosi o periuță de la o mascara mai veche.

    Citește mai mult despre beneficiile uleiului de ricin: aici.

Acestea au fost produsele mele din comandă, sper că v-am stârnit și vouă curiozitatea să mergeți pe Vitamix.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum sa te feresti de canicula? Ah, vara, cum ai tu puterea sa ne faci sa suferim si sa ne mai si placa." spunea Russell Baker. Punem pariu ca vara se numara printre anotimpurile tale preferate! Vine cu zile mai lungi, soare, concedii, dar si cu valuri de canicula sau ploi torentiale... ai vazut si tu recent. Studiile arata ca, pe langa disconfortul termic, gradele in plus ii determina pe oameni sa devina mai irascibili si uneori violenti. Hm, ce e de facut? Macar sa stii sa te feresti.... lata cateva recomandari pentru a face fata temperaturilor extreme: 1. Evita orele de varf Prima si cea mai des intalnita recomandare a specialistilor este sa eviti orele cand valorile termometrului pot ajunge si la 40 grade Celsius. Incearca, pe cat posibil, sa iti programezi deplasarile in primele ore ale diminetii sau seara, dupa ora 18. 2. Hidrateaza-te Deshidratarea intensa poate conduce chiar si la lesin in timpul caniculei, asa ca nu uita sa te hidratezi bine. O cantitate zilnica de cel put

Outfit de primăvară de la Bonprix

Buna dragilor, Cred că deja știți cei care mă urmăriți pe rețelele sociale că sunt fan Bonprix  și comand periodic de la ei, practic i-am descoperit de prin liceu și de atunci am grija sa îmi înnoiesc garderoba de la ei, pentru că au haine frumoase, pot spune eu diferite față de ceea ce găsești pe piata din Romania și nu în ultimul rând hainele lor sunt potrivite pentru orice silueta. De data aceasta am optat pentru ceva comod și lejer, pentru că majoritatea timpului îl petrec acasă cu copiii, dus-adus de la grădiniță, mers in parc și la cumpărături, așa că mi-am ales în ce mă simt eu bine. Primul produs din comanda a fost aceasta pereche de Bascheți , foarte comozi și usori, cu acel buzunar ca detaliu, mi-au plăcut mult, eu mai am și ghete de la ei tot în genul acesta. ⚪Material Material superior: imitaţie de piele;  ⚪Căptuşeală: material textil; ⚪ Talpă interioară: material textil;  ⚪Talpă: material sintetic ⚪Culoare alb ⚪Număr articol 97736781 ⚪Tipul de înche

Campanie de testare BUZZSTORE/ Persil Deep Clean

Oferă hainelor tale o curățare în profunzime și prospețime pentru mașina de spălat în același timp! Testează noua formulă a detergentului Persil Deep Clean! Persil Deep Clean curăță în profunzime rufele și ofera prospețime pentru mașina de spălat. Mașina de spălat poate căpăta mirosuri neplăcute în timp, din cauza reziduurilor care se acumulează odată cu spălarea hainelor murdare. Noul detergent Persil Deep Clean are acum o formulă ce curăță în profunzime petele dificile de pe rufe, oferind prospețime mașinii de spălat. Formula sa unică și concentrată pătrunde adânc în fibrele textile pentru a îndepărta cele mai dificile pete, descompunându-le în particule foarte mici ce nu se mai depun în mașina de spălat. Astfel, aceasta nu va căpăta în timp miros neplăcut. Persil Deep Clean conține 92% ingrediente biodegradabile și are un ambalaj reciclabil. Noul Persil Deep Clean este potrivit pentru spălarea hainelor la temperaturi începând cu 20°C. Este disponibil în di