Treceți la conținutul principal

20% reducere pe Vitamix la produsele Zanna

Buna dragilor,
Astăzi voi scrie un mic articol despre produsele mele comandate de pe Vitamix.
💓Deja cred că știți că recent am descoperit acest magazin online și practic m-am îndrăgostit de produsele lor.
✔️‼️Iar luna aceasta au un super discount de 20% valabil doar online la produsele Zanna, codul de reducere este BIANCA20 și este valabil doar online, doar la produsele Zanna, până pe 31.01.2023.

🌸 Zanna - Pentru un stil de vita simplu, natural si curat. Se folosesc ingrediente de origine vegetala, naturale, evitand conservantii, parabenii, SLS, colorantii sau parfumuri sintetice.
💓Produsele Zanna au intrat in rutina mea de ceva vreme si nu m-au dezamagit niciodata, ba din contra, am fost multumita de absolut toate.

🌸Balsamul cu extract de Catina Zanna contribuie la vindecarea multiplelor afectiuni ale pielii. 
🌸Balsamul de catina are efect antibacterian, cicatrizant, vitaminizant, emolient si regenerant. Acesta contine un complex de vitamine (A, B, C, E, K, P si F) si acizi grasi Omega 3.

💚Săpunul lichid cu Tea Tree și Cuișoare Zanna este un săpun lichid potrivit pentru pielea sensibilă a mâinilor. Are proprietăți antibacteriene și antiseptice.

💚Conține ingrediente de origine 99% naturală, fără SLS, parabeni, parfum sintetic și coloranți arificiali.

💚Tea tree este cunoscut că fiind un bun antibacterian, antiseptic și antifungic iar cuișoarele au un efect calmant, hidratant și tonifiant.


💙Laptele de capră, elixir al frumuseţii,menține piela catifelată și întinerită

✔️Ingredientele principale:

💙Lapte de capră - vitaminele A, B, C, E şi coenzima Q10, ideale în lupta pielii cu îmbătrânirea. Conţinutul bogat de vitamine hidratează şi catifelează epiderma, îi îmbunătăţeşte elasticitatea şi îî menţine pH-ul natural.

💙Conține ingrediente de origine 100% naturală, fără SLS, parabeni,parfum sintetic și coloranți arificiali.


💓Pielea, în special cea foarte uscată, se confruntă mereu cu probleme cărora cu greu le face față: dezhidratare profundă, suprafață aspră la atingere, iritații ce se vindecă greu, lipsa de suplețe și catifelare. 

💓O piele mereu ,,însetată’’ și aspră are nevoie de un produs de îngrijire dens, capabil să hidrateze profund și să mențină acel nivel de hidratare. 

✔️BENEFICII
💓Se potrivește oricărui tip de piele 
💓Poate fi utilizat zilnic
💓Repară pielea uscată
💓Ameliorează vergeturile
💓Îndepărtează machiajul
💓Exfoliază delicat

Voi știati de acest site?
Daca nu, chiar este momentul potrivit să profitați de aceasta reducere și să plasați o comanda pe Vitamix, cu siguranță vă veți convinge de calitatea produselor și totodată va fi dragoste la prima utilizare!
Spor la cumpărături!

✔️✔️✔️BIANCA20 pentru 20% reducere la produsele Zanna, valabil doar online pe Vitamix, (cod valabil până pe 31. 01.2023)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ținute de vară de la Bonprix

Bună dragilor, După cum bine știți eu comand foarte des de la Bonprix , îmi plac foarte mult hainele lor, au o diversitate mare de produse, pentru toate buzunarele și pentru toate mărimile. Aşa cum deja cred că ştiţi, pe Bonprix numerele sunt puţin diferite.  Măsurile sunt mai mari și trebuie să vă luați cu 1-2 numere mai puțin decât purtați. Eu port L/42, iar de pe Bonprix îmi comand mereu 40-42 şi mi se potrivesc perfect.  La încălțări nu e cazul, pentru că numerele se potrivesc întotdeauna. Ce ținute de vară Bonprix am ales? Am găsit multe reduceri când am dat eu comanda, plus că am plasat comanda in luna cu ziua mea și am primit și reducerea de membru pentru ziua mea de naștere, așa că am profitat la maxim. Aşadar, haideți să vă arăt ce ținute de vară Bonprix am creat! Am creat 2 ținute, una lejeră, comodă de vară și o ținută mai pentru zilele ploioase și răcoroase. Am ales acest top din imagine, de culoare alb, 100% bumbac, cu volane, simplu și ușor de aso

Dormi fara griji cu Libresse Goodnight/ Campanie testare BUZZSTORE

Dormi fără griji cu absorbantele de noapte Libresse Goodnight! Indiferent de poziția în care îți place să dormi, cu până la 100% protecție Somnul odihnitor din timpul nopții este esențial pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Multe dintre noi nu putem să ne bucurăm de somnul pe care-l merităm pentru că suferim de  insomnia cauzată de menstruație . Ne punem prosoape, încă o pereche de lenjerie, îmbrățișăm sticle de apă caldă, facem băi fierbinți la 2 noaptea. Și încercăm să alungăm durerea cu pastile. Sau cu plăcere. Asta pentru că  menstruația nu doarme niciodată . Deși ne-am dori cu disperare. Suntem pe jumătate treze, pe jumătate adormite, ba ne e cald, ba ne e frig, ne chinuim, ne ghemuim. Ne învârtim, ne răsucim, rugându-ne ca absorbantele să nu se deplaseze. Teama de a ne păta ne oprește din a ne odihni. Astfel, alegerea unui absorbant potrivit pentru fiecare moment al zilei este esentială. Ȋn timpul zilei, poți folosi absorbante mai subțiri, dar pe parcursul nopții,
Cum sa te feresti de canicula? Ah, vara, cum ai tu puterea sa ne faci sa suferim si sa ne mai si placa." spunea Russell Baker. Punem pariu ca vara se numara printre anotimpurile tale preferate! Vine cu zile mai lungi, soare, concedii, dar si cu valuri de canicula sau ploi torentiale... ai vazut si tu recent. Studiile arata ca, pe langa disconfortul termic, gradele in plus ii determina pe oameni sa devina mai irascibili si uneori violenti. Hm, ce e de facut? Macar sa stii sa te feresti.... lata cateva recomandari pentru a face fata temperaturilor extreme: 1. Evita orele de varf Prima si cea mai des intalnita recomandare a specialistilor este sa eviti orele cand valorile termometrului pot ajunge si la 40 grade Celsius. Incearca, pe cat posibil, sa iti programezi deplasarile in primele ore ale diminetii sau seara, dupa ora 18. 2. Hidrateaza-te Deshidratarea intensa poate conduce chiar si la lesin in timpul caniculei, asa ca nu uita sa te hidratezi bine. O cantitate zilnica de cel put