Treceți la conținutul principal

Outfit de Toamnă de la Bonprix 🍁🍂

❤️Magazinul bonprix – modă inspirațională feminină pentru fiecare dintre noi

❤️Moda pentru femei de la bonprix inspiră femeile de peste 25 ani. Noile colecţii prezentate în mod regulat interpretează cele mai recente tendinţe și le traduc în viaţa de zi cu zi a femeilor din întreaga lume. Cel mai important lucru este ca - indiferent de vârstă sau de figură - acestea să se poată simţi bine și atractive. 
❤️Îmbrăcămintea disponibilă de la mărimea 32 până la 58 vă permite să accentuați punctele forte ale figurii feminine și să vă exprimați prin vestimentație.

❤️Îmbrăcăminte la modă pentru fiecare
Moda noastră este la fel de diversă ca și viața reală a clientelor noastre. Aceasta însoţeşte femeia pe o cale plină de provocări cotidiene și îi permite să găsească ținuta perfectă pentru ea și cei apropiați pentru orice ocazie. Bonprix este dominat de moda pentru femei, dar este disponibilă și moda pentru bărbaţi, haine pentru copii și accesorii casnice. Aici puteţi găsi atât hanorace pentru bărbaţi, pantaloni, cât și rochii pentru fete sau perdele și draperii pentru camera de zi.

❤️Rochii pentru orice ocazie
De la rochii de seară elegante până la modă casual pentru fiecare zi și street style sportiv. Rochii elegante pentru nuntă, rochii de seară, rochii pentru revelion, rochii de vară sunt doar câteva dintre cele mai populare stiluri pe care clientele bonprix le-au îndrăgit.

❤️Rochiile XXL sunt, de asemenea, foarte apreciate în rândul clientelor. Datorită gamei variate de mărimi, fiecare doamnă poate găsi un model potrivit, în care se va simți confortabil și atractivă.

❤️La bonprix, oricine apreciază confortul cumpărăturilor, va găsi modele elegante în orice mărime și la un preţ rezonabil.
❤️Acum au și aplicatie, care te ajuta sa navighezi mai ușor, poți sa îți adaugi în contul tău produsele favorite, sa urmărești reducerile și primești tot timpul câte un cod de reducere sau transport gratuit. 

❤️🍁🌸🌲Eu comand de cel putin 3,4 ori pe an de la ei si sunt foarte mulțumită. 

🍂Astăzi vreau sa vă prezint ce Outfit am ales eu de pe Bonprix , potrivit pentru această toamnă.🍁🍂
🍁Cum de foarte multa vreme îmi doream să găsesc un Cardigan cu print zebra sa îl pot asorta la ghetuțele mele cu print, din piele de ponei, la ei in sfârșit am găsit cardiganul potrivit, pe care efectiv îl ador, este foarte moale și călduros.
🍁Pe site îl găsiți că și denumire Cardigan Jacquard, iar codul produsului este ,94797495.
🍂Cardiganul Jacquard este lucrat din fire durabile, cu design patchwork şic.  Modelul este lavabil la maşină, este cu guler înalt și fermoar.
🍂🍁Produsul Nr 2 din comanda a fost o pereche de pantaloni, imitație piele, pe care chiar nu îi aveam, lipseau cu desăvârșire din garberopa mea, așa că am spus că este musai sa am și eu o pereche, clar sunt foarte purtabili toamnă și practic ii poți asorta la orice ținută, fie ea sport, casual sau elegante.
🍁Pantalonii se găsesc pe site cu codul 95533095.

🍂🍁Si ultimul produs din comandă, ca să poate fi ținuta completă, am ales o geantă neagră, care era la reducere, nu știu dacă o mai au pe site, dar mie mi-a plăcut mult, este încăpătoare, exact ce îmi trebuie atunci când ies la plimbare.
Codul produsului este 96498581, iar geanta se poate vedea și aici.

🍁Pe Bonprix găsești întotdeauna ceea ce ai nevoie, indiferent de anotimp, au haine pe dama, bărbați, copii, accesorii, produse pentru casa, la ei se găsesc și mărimile foarte mari pentru cine are nevoie.
Sper că va plăcut ținuta mea și vă mai aștept și data viitoare cu un alt Outfit de la ei.






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ținute de vară de la Bonprix

Bună dragilor, După cum bine știți eu comand foarte des de la Bonprix , îmi plac foarte mult hainele lor, au o diversitate mare de produse, pentru toate buzunarele și pentru toate mărimile. Aşa cum deja cred că ştiţi, pe Bonprix numerele sunt puţin diferite.  Măsurile sunt mai mari și trebuie să vă luați cu 1-2 numere mai puțin decât purtați. Eu port L/42, iar de pe Bonprix îmi comand mereu 40-42 şi mi se potrivesc perfect.  La încălțări nu e cazul, pentru că numerele se potrivesc întotdeauna. Ce ținute de vară Bonprix am ales? Am găsit multe reduceri când am dat eu comanda, plus că am plasat comanda in luna cu ziua mea și am primit și reducerea de membru pentru ziua mea de naștere, așa că am profitat la maxim. Aşadar, haideți să vă arăt ce ținute de vară Bonprix am creat! Am creat 2 ținute, una lejeră, comodă de vară și o ținută mai pentru zilele ploioase și răcoroase. Am ales acest top din imagine, de culoare alb, 100% bumbac, cu volane, simplu și ușor de aso

Dormi fara griji cu Libresse Goodnight/ Campanie testare BUZZSTORE

Dormi fără griji cu absorbantele de noapte Libresse Goodnight! Indiferent de poziția în care îți place să dormi, cu până la 100% protecție Somnul odihnitor din timpul nopții este esențial pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Multe dintre noi nu putem să ne bucurăm de somnul pe care-l merităm pentru că suferim de  insomnia cauzată de menstruație . Ne punem prosoape, încă o pereche de lenjerie, îmbrățișăm sticle de apă caldă, facem băi fierbinți la 2 noaptea. Și încercăm să alungăm durerea cu pastile. Sau cu plăcere. Asta pentru că  menstruația nu doarme niciodată . Deși ne-am dori cu disperare. Suntem pe jumătate treze, pe jumătate adormite, ba ne e cald, ba ne e frig, ne chinuim, ne ghemuim. Ne învârtim, ne răsucim, rugându-ne ca absorbantele să nu se deplaseze. Teama de a ne păta ne oprește din a ne odihni. Astfel, alegerea unui absorbant potrivit pentru fiecare moment al zilei este esentială. Ȋn timpul zilei, poți folosi absorbante mai subțiri, dar pe parcursul nopții,
Cum sa te feresti de canicula? Ah, vara, cum ai tu puterea sa ne faci sa suferim si sa ne mai si placa." spunea Russell Baker. Punem pariu ca vara se numara printre anotimpurile tale preferate! Vine cu zile mai lungi, soare, concedii, dar si cu valuri de canicula sau ploi torentiale... ai vazut si tu recent. Studiile arata ca, pe langa disconfortul termic, gradele in plus ii determina pe oameni sa devina mai irascibili si uneori violenti. Hm, ce e de facut? Macar sa stii sa te feresti.... lata cateva recomandari pentru a face fata temperaturilor extreme: 1. Evita orele de varf Prima si cea mai des intalnita recomandare a specialistilor este sa eviti orele cand valorile termometrului pot ajunge si la 40 grade Celsius. Incearca, pe cat posibil, sa iti programezi deplasarile in primele ore ale diminetii sau seara, dupa ora 18. 2. Hidrateaza-te Deshidratarea intensa poate conduce chiar si la lesin in timpul caniculei, asa ca nu uita sa te hidratezi bine. O cantitate zilnica de cel put