Treceți la conținutul principal

Ceaiul de slăbit SICURO SLIM

Iubesc ceaiul de orice fel! Iarna cald, vara cu gheață și felii de fructe, însă în articolul de astăzi vă voi prezenta beneficiile ceaiului pentru slăbit.

✅Ceaiul pentru slăbit ar trebui inclus în orice cură, ca ajutor pentru eliminarea kilogramelor în plus. Pe lângă un regim alimentar sărac în grăsimi şi bogat în fructe şi legume proaspete şi activitate fizică, ceaiul are numeroase proprietăţi benefice în arderea grăsimilor şi în detoxifiere.
💚Ceaiul pentru slăbit te ajută să îţi cureţi corpul, contribuie la pierderea mai rapidă a kilogramelor şi la eliminarea excesului de apă.
💚Ceaiurile pentru slăbit au efect antioxidant, revigorant, energizant şi reduc chiar riscul apariţiei bolilor respiratorii şi cardiace şi pot fi consumate zi de zi înainte sau după masă. Cele mai recomandate sunt ceaiurile cu acţiune detoxifiantă, diuretică şi laxativă.

🌱În articolul de astăzi, vă voi prezenta beneficiile ceaiului Sicuro Slim.


🌱Am descoperit Sicuro Slim întâmplător pe Instagram şi m-am îndrăgostit de ceaiurile lor.
Realizat din plante medicinale şi fructe deshidratate, ceaiul Sicuro Slim are nenumărate beneficii asupra corpului. Te ajută să scapi de kilogramelei în plus, elimină toxinele şi celulita, normalizează digestia şi te ajută să scapi de retenţia de apă.

❤Ceaiul Sicuro Slim este un produs 100% natural, obținut din amestecul plantelor medicinale, al fructelor frunzelor și rădăcinilor esențiale pentru o talie de vis.

💚Ceaiurile Sicuro Slim imi dau multă energie pe timpul zilei şi ajută la slăbit, au şi beneficii multiple şi pentru alte probleme cum ar fi de expemplu la:

• scăderea în greutate

• eliminarea excesului de apă din organism

• ajută tranzitul intestinal

• reduce balonarea

• taie pofta de mâncare

• îmbunătățește digestia

🟪SICURO SLIM Forte Goji

Ceaiul pentru slăbit SICURO SLIM Forte Goji este un produs 100% natural, obţinut din amestecul plantelor medicinale, al fructelor frunzelor şi rădăcinilor esenţiale pentru o talie de vis.

Detoxifică organismul, este aliatul perfect în lupta cu kilogramele, opreşte pofta de mâncare şi combate celulita.Oferă un boost de energie pe toata durata zilei şi are efect antioxidant.

Fiind un produs natural, realizat în întregime din plante, nu necesită îndulcitori.
Componentele sale susțin digestia (Coriandru, Roiniță), ajutând la controlul greutații.

Frunzele de Afin contribuie la metabolismul glucidic, lipidic și proteic normal.

Rădăcina de Ghimbir ajută la funcționarea normală a tractului intestinal și la starea de bine fizică a organismului, iar frunzele de Rozmarin susțin funcționarea normală a ficatului, contribuind la susținerea producerii de fluide digestive.
  


🟪SICURO SLIM Forte Indian Kino

Detoxifică organismul și reprezintă aliatul perfect în lupta cu kilogramele.

Ceaiul pentru slăbit Sicuro Slim Forte Indian Kino este un produs 100% natural, obținut din amestecul plantelor medicinale, al fructelor frunzelor și rădăcinilor esențiale pentru o talie de vis.

Componentele sale – frunzele de Senna și de Ceai negru, mențin greutatea corporală.

Florile de Tei – Tilia europea sunt utilizate tradițional la susținerea digestiei, ajutând la susținerea funcției normale a ficatului și contribuind la susținerea producerii de fluide digestive.

Frunzele de Roiniță – Melissa officinalis contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal și la starea de bine fizică a organismului, mențin echilibrul hormonal natural al corpului.

Fructele de Măceș – Rosa canina ajută la susținerea digestiei și  contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal.

Scorțișoara – Cinnamomum zeylanicum poate ajuta la menținerea nivelului normal al glucozei sanguine și la o greutate normală.

Rozmarinul -Rosmarinus officinali susține drenajul hepatobiliar, menține funcțiile fiziologice de purificare, susține funcția tractului intestinal.





🟪CEAIUL ANTICELULITIC, COCKTAIL TEA:
• Ceaiul combina 11 plante naturale care ajuta la combaterea celulitei
• Propietati diuretice 
• Efect depurativ
• Puternic efect detoxifiant 
• Stimuleaza ficatul si rinichii in procesul de eliminare a toxinelor
• Eliminarea rapida a reziduurilor din sange si, implicit, a depozitelor de grasime.
• Efecte antiinflamatorii, echilibreaza nivelul colesterolului din sange
• Regleaza tensiunea arteriala 
• Accelereaza metabolismul, ajuta la eliminarea surplusului de apa din organism.
• Doza zilnica recomandata pentru o perioada de 2 luni de zile este intre 1 si 2 cani pe zi, consumate dimineata si seara.
• CEAIUL TEA COKTAIL ANTICELULITIC este compus din 11 plante esentiale care impreuna ofera corpului aliatul perfect in prevenirea si combaterea celulitei.

 • FRUCTELE DE ANANAS ( Ananas Sativus) 18% - Ananasul este un excelent aliment antiadipos, antiedematos si un tonic digestiv. Accelereaza metabolismul, ajuta la eliminarea surplusului de apa si a toxinelor, din organism, reduce edemele si previne umflarea picioarelor. Contine fibre si te ajuta sa cureti toxinele din organism.

 • FRUNZE DE GINKO BILOBA 15% -  efect antioxidant, au o puternică acţiune antioxidantă, protejând organismul de aşa-numiţii radicali liberi.

• PARTI AERIENE DE PAPADIE ( TARAXACUM Officinale ) 15 % -  Aceste plante ajuta organismul sa scape treptat si sanatos de balonare, grasimea abdonimala si celulita. Stimulează ficatul şi rinichii în procesul de eliminare a toxinelor, in mod special pe cele de la nivelul pielii. Odata cu eliminarea toxinelor, vei elimina cu succes si excesul de apa. Are efect diuretic şi te ajută să elimini apa din organism, fiind un aliat de încredere în lupta cu celulita.  

• COZI DE CIRESE ( Cerasus Avium Stipite ) – 10 % - Intervin în metabolismul grăsimilor, blocând într-o anumită măsură formarea de țesut adipos în exces. Ajuta rinichii să elimine excesul de apă din organism. Ajuta la reducerea tesutului adipos

• PARTI AERIENE DE CRETUSCA ( Filipendula – Ulmaria ) – 6 % - Contribuie la detoxifierea organismului prin cresterea cantitatii de urina secretata si antrenarea toxinelor endogene in fluxul urinar

• PARTI AERIENE DE URZICA ( Urtica Dioica ) – 10% - Esentiale in eliminarea toxinelor acumulate la nivelul pielii. detoxifierea organismului, eliminarea lichidelor retinute in exces in corp, imbunatatirea tonusului si rezistentei organismului

• FRUNZE DE NALBA-MARE ( Althaea Officinalis ) 5 % - Ajuta la Refacerea mucoasei intestinale

• FRUNZE DE VITA-DE-VIE ( Vitis Vinifera L.) 5% - Sunt este un tonic venos eficient, datorita flovonoidelor si taninurilor pe care le contine

• PARTI AERIENE DE COADA CALULUI ( Equisetum Arvense ) 5% - Au rol in protejarea mucoasei gastrice prin normalizarea secretiei de suc gastric, consolidarea tesutului conjunctiv prin stimularea sintezei de colagen, sustinerea diurezei; - eliminarea "nisipului" urinar,favorizarea regenerarii pielii; este recomandat pentru functionarea normala a sistemului urinar

• PARTI AERIENE DE GHIMPE ( Xanthium  Spinosum ) – 6%  - Au rol in eliminarea "nisipului" urinar; - eliminarea lichidelor retinute in exces in corp; susținerea funcției glandei  tiroide ; ameliorarea diurezei.

• FUNZE DE MENTA ( Mentha Piperita L. ) – 5 % - Antioxidantii din frunzele de menta au efecte benefice si pentru sanatatea pielii, regland nivelul de sebum si ajutand la accelerarea procesului de regenerare a tesuturilor.


❤Iubesc Ceaiul Sicuro Slim este aliatul perfect în lupta cu kilogramele în plus şi detoxifierea organismului!
Dacă vrei sa încerci şi tu detoxifierea cu acest ceai natural, şi să te convingi de beneficiile acestuia, poți accesa site-ul www.sicuroslim.ro
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ținute de vară de la Bonprix

Bună dragilor, După cum bine știți eu comand foarte des de la Bonprix , îmi plac foarte mult hainele lor, au o diversitate mare de produse, pentru toate buzunarele și pentru toate mărimile. Aşa cum deja cred că ştiţi, pe Bonprix numerele sunt puţin diferite.  Măsurile sunt mai mari și trebuie să vă luați cu 1-2 numere mai puțin decât purtați. Eu port L/42, iar de pe Bonprix îmi comand mereu 40-42 şi mi se potrivesc perfect.  La încălțări nu e cazul, pentru că numerele se potrivesc întotdeauna. Ce ținute de vară Bonprix am ales? Am găsit multe reduceri când am dat eu comanda, plus că am plasat comanda in luna cu ziua mea și am primit și reducerea de membru pentru ziua mea de naștere, așa că am profitat la maxim. Aşadar, haideți să vă arăt ce ținute de vară Bonprix am creat! Am creat 2 ținute, una lejeră, comodă de vară și o ținută mai pentru zilele ploioase și răcoroase. Am ales acest top din imagine, de culoare alb, 100% bumbac, cu volane, simplu și ușor de aso
Cum sa te feresti de canicula? Ah, vara, cum ai tu puterea sa ne faci sa suferim si sa ne mai si placa." spunea Russell Baker. Punem pariu ca vara se numara printre anotimpurile tale preferate! Vine cu zile mai lungi, soare, concedii, dar si cu valuri de canicula sau ploi torentiale... ai vazut si tu recent. Studiile arata ca, pe langa disconfortul termic, gradele in plus ii determina pe oameni sa devina mai irascibili si uneori violenti. Hm, ce e de facut? Macar sa stii sa te feresti.... lata cateva recomandari pentru a face fata temperaturilor extreme: 1. Evita orele de varf Prima si cea mai des intalnita recomandare a specialistilor este sa eviti orele cand valorile termometrului pot ajunge si la 40 grade Celsius. Incearca, pe cat posibil, sa iti programezi deplasarile in primele ore ale diminetii sau seara, dupa ora 18. 2. Hidrateaza-te Deshidratarea intensa poate conduce chiar si la lesin in timpul caniculei, asa ca nu uita sa te hidratezi bine. O cantitate zilnica de cel put

Outfit de primăvară de la Bonprix

Buna dragilor, Cred că deja știți cei care mă urmăriți pe rețelele sociale că sunt fan Bonprix  și comand periodic de la ei, practic i-am descoperit de prin liceu și de atunci am grija sa îmi înnoiesc garderoba de la ei, pentru că au haine frumoase, pot spune eu diferite față de ceea ce găsești pe piata din Romania și nu în ultimul rând hainele lor sunt potrivite pentru orice silueta. De data aceasta am optat pentru ceva comod și lejer, pentru că majoritatea timpului îl petrec acasă cu copiii, dus-adus de la grădiniță, mers in parc și la cumpărături, așa că mi-am ales în ce mă simt eu bine. Primul produs din comanda a fost aceasta pereche de Bascheți , foarte comozi și usori, cu acel buzunar ca detaliu, mi-au plăcut mult, eu mai am și ghete de la ei tot în genul acesta. ⚪Material Material superior: imitaţie de piele;  ⚪Căptuşeală: material textil; ⚪ Talpă interioară: material textil;  ⚪Talpă: material sintetic ⚪Culoare alb ⚪Număr articol 97736781 ⚪Tipul de înche