Treceți la conținutul principal

Bonprix, magazinul meu favorit! ❤❤❤

 Bună dragilor,

Astăzi vreau să vă povestesc despre un magazin online despre care poate unii știți deja, alții nu, dar eu cumpăr de aici de foarte mulți ani și sunt foarte mulțumită de calitatea produselor.

Magazinul Bonprix l-am descoperit întâmplător și am fost tare curioasa de produsele lor, am intrat, am vizionat și am și plasat o comandă. 

Nu știam foarte multe despre acesta, doar ca este un magazin nemțesc cu lucruri foarte drăguțe. 

La prima mea comandă bineînțeles că nu sau potrivit marimile, chiar dacă pe site era specificat sa comanzi cu 2 marimi mai mici față de cele românești,  ei bine eu nu am luat în considerare acest aspect și am avut surpriza sa fie prea mari, dar nu a fost o problema asta pentru ca hainele au fost potrivite pentru mama mea.

Magazinul bonprix – modă inspirațională feminină pentru fiecare dintre noi

Moda pentru femei de la bonprix inspiră femeile de peste 25 ani. Noile colecţii prezentate în mod regulat interpretează cele mai recente tendinţe și le traduc în viaţa de zi cu zi a femeilor din întreaga lume. Cel mai important lucru este ca - indiferent de vârstă sau de figură - acestea să se poată simţi bine și atractive. Îmbrăcămintea disponibilă de la mărimea 32 până la 58 vă permite să accentuați punctele forte ale figurii feminine și să vă exprimați prin vestimentație.


Îmbrăcăminte la modă pentru fiecare

Moda noastră este la fel de diversă ca și viața reală a clientelor noastre. Aceasta însoţeşte femeia pe o cale plină de provocări cotidiene și îi permite să găsească ținuta perfectă pentru ea și cei apropiați pentru orice ocazie. Bonprix este dominat de moda pentru femei, dar este disponibilă și moda pentru bărbaţi, haine pentru copii și accesorii casnice. Aici puteţi găsi atât hanorace pentru bărbaţi, pantaloni, cât și rochii pentru fete sau perdele și draperii pentru camera de zi.

Rochii pentru orice ocazie

De la rochii de seară elegante până la modă casual pentru fiecare zi și street style sportiv. Rochii elegante pentru nuntă, rochii de seară, rochii pentru revelion, rochii de vară sunt doar câteva dintre cele mai populare stiluri pe care clientele bonprix le-au îndrăgit.

Rochiile XXL sunt, de asemenea, foarte apreciate în rândul clientelor. Datorită gamei variate de mărimi, fiecare doamnă poate găsi un model potrivit, în care se va simți confortabil și atractivă.


La bonprix, oricine apreciază confortul cumpărăturilor, va găsi modele elegante în orice mărime și la un preţ rezonabil.

Acum au și aplicatie, care te ajuta sa navighezi mai ușor, poți sa îți adaugi în contul tău produsele favorite, sa urmărești reducerile și primești tot timpul câte un cod de reducere sau transport gratuit. 

Eu comand de cel putin 3,4 ori pe an de la ei si sunt foarte mulțumită. 

Vreau sa vă povestesc și sa va arat ce produse am ales eu în ultima mea comandă. Pentru ca pitica mea se afla la stadiul de mers ținuta de mana și explorează toată ziua, de data aceasta am ales ceva comod pentru mine, ca să pot tine ritmul cu ea când ieșim prin parc.






Prima ținuta pe care am ales-o este compusă dintr-o pereche de jeans care au codul 94488281 pe site Blugi trendy în stil boyfriend relaxant și acest tricou roz, care se regăsește cu codul 95030695. Tricou elegant cu aplicație elaborată. Imprimeul este decorat cu pietricele, prevăzut cu decolteu în V, cambrat, material 100% bumbac. Eu am ales mărimea 40 la blugi și mărimea 40/42  la tricou și se potrivesc de minune.




A doua mea ținuta este compusă tot dintr-o pereche de Blugi cu broderie, care am zis sa fie de sezon cu imprimeu floral și sunt trei sferturi, iar ca și cod se găsesc pe site : 96887381. Blugii am ales să îi asortez cu Tunica cu mâneci 1/2, care se găsește pe site cu codul: 95745981, Tunica este de culoare alb și cu imprimeu floral,  foarte potrivita pentru vremea de afara, usor de spălat și ușor de călcat. 



Ținuta nr3 este compusă din Blugi, pentru ca îmi plac foarte mult blugii și în majoritatea timpul doar blugi port, aceștia au fost la reducere și am zis de ce nu încă o pereche de Blugi în colecția mea, sunt puțin mai grosuți și pot fi purtați în zilele mai răcoroase.  Blugii se găsesc pe site cu codul: 94571681, și am ales pentru ei un Tricou alb cu imprimeu, care se poate asorta ușor cu orice alta pereche de Blugi. Tricoul are pe site codul 91425095. Tricou lejer din material delicat, cu un print adorabil în faţă. Un tricou lejer din material delicat, cu un print adorabil în faţă.


Si ultimul produs din comanda mea, este acest
Tricou , de culoare mentă.Tricou frumos de vară cu formă confortabilă pe trup şi print şic. Un tricou frumos de vară cu formă confortabilă pe trup, şic ornat un print floral adorabil. Codul produsului pe site este 90777081.
Toate aceste produse au fost cumpărate de pe site-ul Bonprix, cu suma de doar 300 RON și am beneficiat de transport gratuit, coletul ajunge în câteva zile chiar daca vine tocmai din Germania.

Va invit și pe voi sa vizionați site-ul  Bonprix sau sa instalati aplicați și va va bucurati de ofertele lor exclusive.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum sa te feresti de canicula? Ah, vara, cum ai tu puterea sa ne faci sa suferim si sa ne mai si placa." spunea Russell Baker. Punem pariu ca vara se numara printre anotimpurile tale preferate! Vine cu zile mai lungi, soare, concedii, dar si cu valuri de canicula sau ploi torentiale... ai vazut si tu recent. Studiile arata ca, pe langa disconfortul termic, gradele in plus ii determina pe oameni sa devina mai irascibili si uneori violenti. Hm, ce e de facut? Macar sa stii sa te feresti.... lata cateva recomandari pentru a face fata temperaturilor extreme: 1. Evita orele de varf Prima si cea mai des intalnita recomandare a specialistilor este sa eviti orele cand valorile termometrului pot ajunge si la 40 grade Celsius. Incearca, pe cat posibil, sa iti programezi deplasarile in primele ore ale diminetii sau seara, dupa ora 18. 2. Hidrateaza-te Deshidratarea intensa poate conduce chiar si la lesin in timpul caniculei, asa ca nu uita sa te hidratezi bine. O cantitate zilnica de cel put

Outfit de primăvară de la Bonprix

Buna dragilor, Cred că deja știți cei care mă urmăriți pe rețelele sociale că sunt fan Bonprix  și comand periodic de la ei, practic i-am descoperit de prin liceu și de atunci am grija sa îmi înnoiesc garderoba de la ei, pentru că au haine frumoase, pot spune eu diferite față de ceea ce găsești pe piata din Romania și nu în ultimul rând hainele lor sunt potrivite pentru orice silueta. De data aceasta am optat pentru ceva comod și lejer, pentru că majoritatea timpului îl petrec acasă cu copiii, dus-adus de la grădiniță, mers in parc și la cumpărături, așa că mi-am ales în ce mă simt eu bine. Primul produs din comanda a fost aceasta pereche de Bascheți , foarte comozi și usori, cu acel buzunar ca detaliu, mi-au plăcut mult, eu mai am și ghete de la ei tot în genul acesta. ⚪Material Material superior: imitaţie de piele;  ⚪Căptuşeală: material textil; ⚪ Talpă interioară: material textil;  ⚪Talpă: material sintetic ⚪Culoare alb ⚪Număr articol 97736781 ⚪Tipul de înche

Campanie de testare BUZZSTORE/ Persil Deep Clean

Oferă hainelor tale o curățare în profunzime și prospețime pentru mașina de spălat în același timp! Testează noua formulă a detergentului Persil Deep Clean! Persil Deep Clean curăță în profunzime rufele și ofera prospețime pentru mașina de spălat. Mașina de spălat poate căpăta mirosuri neplăcute în timp, din cauza reziduurilor care se acumulează odată cu spălarea hainelor murdare. Noul detergent Persil Deep Clean are acum o formulă ce curăță în profunzime petele dificile de pe rufe, oferind prospețime mașinii de spălat. Formula sa unică și concentrată pătrunde adânc în fibrele textile pentru a îndepărta cele mai dificile pete, descompunându-le în particule foarte mici ce nu se mai depun în mașina de spălat. Astfel, aceasta nu va căpăta în timp miros neplăcut. Persil Deep Clean conține 92% ingrediente biodegradabile și are un ambalaj reciclabil. Noul Persil Deep Clean este potrivit pentru spălarea hainelor la temperaturi începând cu 20°C. Este disponibil în di