Treceți la conținutul principal

Aparat cu vacuum pentru puncte negre, 4 trepte de absorbtie, microdermabraziune, reincarcabil de la Zenifique

 Îngrijirea tenului trebuie să facă parte din ritualul zilnic de înfrumusețare, începând cu utilizarea unor produse de make-up și de curățare de calitate, demachierea corespunzătoare și curățarea dimineața și seara. Tratamentele efectuate la salon necesită o bună organizare a timpului, precum și costuri ridicate, mai ales dacă tenul tău prezintă probleme și are nevoie de îngrijire și curățare amănunțită. În ultimii ani, pe piața electronicelor de îngrijire personală au apărut din ce în ce mai multe modele de aparate de curățare pentru ten, la prețuri accesibile, care oferă performanță ridicată și care pot fi folosite de fiecare utilizator, fără a fi nevoie de programări la salon.


Așadar, cea mai bună soluție pentru îngrijire la tine acasă este să investești într-un dispozitiv de curățare a tenului. Pentru ca investiția să fie cea corectă, la alegerea aparatului ține cont de accesoriile interschimbabile de care dispune, funcțiile incluse și alte specificații tehnice .

Eu am ales să introduc în rutina mea 

Aparatul cu vacuum pentru puncte negre, 4 trepte de absorbtie, microdermabraziune, reincarcabil de la @Zenifique!

Dispozitivul este destinat utilizarii de catre persoanele cu diferite tipuri de ten: tenul normal, tenul mixt, tenul sensibil, tenul gras sau tenul cu tendinta de ingrasare. Poate fi folosit de catre femei si barbati, indiferent de tipul de ten. 

Cele 4 viteze ale aparatului precum si accesoriile cu diferite functii iti vor permite sa actionezi conform problemelor pe care tenul tau le are: acnee, puncte negre, tratament vacuum - cu efect asupra punctelor de grasime sau microdermabraziune – pentru exfolierea delicata a tenului.

◾Setul cuprinde accesorii utile pentru un tratament complet, conform necesitatilor tale de curatare: 4 sonde ce se pot schimba.

➡️Sondele aparatului:

🔵Sonda circulara mare

Are forta mare de suctiune, este utilizata pentru eliminarea particulelor de grasime (se recomanda folosirea acestei sonde doar pe zona nasului).


🟢Sonda circulara mica

Este potrivita pentru pielea sensibila deoarece are putere mica de suctiune si este conceputa pentru eliminarea punctelor negre si formelor usoare de acnee.

🟡Sonda eliptica

Stimuleaza microcirculatia si previne aparitia ridurilor – folosita pentru curatarea zonelor dificile, se foloseste pe zona T a fetei.

🟣Sonda pentru microdermabraziune

Are varf cu elemente microcristaline pentru exfoliere, nu are putere mare de suctiune, poate fi folosita pe toate portiunile fetei si reda stralucirea naturala a tenului.
Functioneaza fara fir: modul de functionare wireless permite utilizatorului sa profite de portabilitatea aparatului.

➡️Folosirea regulata si corecta a produsului poate duce la rezultate vizibile dupa 3-4 utilizari, in functie de tipul de ten si problemele acestuia.

🟧Design placut, usor de utilizat si de tinut in mana datorita formei ergonomice.

🟨Se utilizeaza usor, curatarea si intretinerea dispozitivului nu necesita timp indelungat.

🟥Include accesorii multiple atat pentru curatarea fetei (inclusiv pentru tenul sensibil), cat si pentru intretinerea aparatului. Filtrele incluse in pachet au scopul de a proteja aparatul impotriva acumularii impuritatilor in interior si astfel, prelungesc durata de functionare a acestuia.

🟦Este potrivit pentru toate tipurile de piele.

🟪Nu este nevoie de substante chimice, creme si geluri aplicate inainte de a folosi aparatul.
Cele 4 trepte de intensitate sunt concepute pentru a oferi utilizatorului varianta potrivita tipului sau de ten, facand tratamentul un proces non-invaziv (fara durere).  


🔻Specificatii tehnice:

Culoare: alb   

Tip alimentare: la retea (cablu USB inclus in pachet)

Mod functionare: Wireless

Non-impermeabil 

Greutate aparat: 123g

Dimensiuni aparat: 19cm*5cm

Lungime cablu USB: 45cm

Timp de incarcare: 2h

Material: ABS, plastic

Putere: 0.75W

Voltaj: 3.7V

Capacitate baterie: 200mAh

Putere de suctiune: 53-60kPa

‼️🔴Produsul se poate achiziționa de pe site-ul celor de la  Zenifique sau de pe Emag

❤Eu ma declar foarte mulțumită de acest aparat, se utilizeaza foarte ușor și în sfârșit am scăpat de povara punctelor negre.

Voi stiati despre acest produs și despre brand?












Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ținute de vară de la Bonprix

Bună dragilor, După cum bine știți eu comand foarte des de la Bonprix , îmi plac foarte mult hainele lor, au o diversitate mare de produse, pentru toate buzunarele și pentru toate mărimile. Aşa cum deja cred că ştiţi, pe Bonprix numerele sunt puţin diferite.  Măsurile sunt mai mari și trebuie să vă luați cu 1-2 numere mai puțin decât purtați. Eu port L/42, iar de pe Bonprix îmi comand mereu 40-42 şi mi se potrivesc perfect.  La încălțări nu e cazul, pentru că numerele se potrivesc întotdeauna. Ce ținute de vară Bonprix am ales? Am găsit multe reduceri când am dat eu comanda, plus că am plasat comanda in luna cu ziua mea și am primit și reducerea de membru pentru ziua mea de naștere, așa că am profitat la maxim. Aşadar, haideți să vă arăt ce ținute de vară Bonprix am creat! Am creat 2 ținute, una lejeră, comodă de vară și o ținută mai pentru zilele ploioase și răcoroase. Am ales acest top din imagine, de culoare alb, 100% bumbac, cu volane, simplu și ușor de aso
Cum sa te feresti de canicula? Ah, vara, cum ai tu puterea sa ne faci sa suferim si sa ne mai si placa." spunea Russell Baker. Punem pariu ca vara se numara printre anotimpurile tale preferate! Vine cu zile mai lungi, soare, concedii, dar si cu valuri de canicula sau ploi torentiale... ai vazut si tu recent. Studiile arata ca, pe langa disconfortul termic, gradele in plus ii determina pe oameni sa devina mai irascibili si uneori violenti. Hm, ce e de facut? Macar sa stii sa te feresti.... lata cateva recomandari pentru a face fata temperaturilor extreme: 1. Evita orele de varf Prima si cea mai des intalnita recomandare a specialistilor este sa eviti orele cand valorile termometrului pot ajunge si la 40 grade Celsius. Incearca, pe cat posibil, sa iti programezi deplasarile in primele ore ale diminetii sau seara, dupa ora 18. 2. Hidrateaza-te Deshidratarea intensa poate conduce chiar si la lesin in timpul caniculei, asa ca nu uita sa te hidratezi bine. O cantitate zilnica de cel put

Outfit de primăvară de la Bonprix

Buna dragilor, Cred că deja știți cei care mă urmăriți pe rețelele sociale că sunt fan Bonprix  și comand periodic de la ei, practic i-am descoperit de prin liceu și de atunci am grija sa îmi înnoiesc garderoba de la ei, pentru că au haine frumoase, pot spune eu diferite față de ceea ce găsești pe piata din Romania și nu în ultimul rând hainele lor sunt potrivite pentru orice silueta. De data aceasta am optat pentru ceva comod și lejer, pentru că majoritatea timpului îl petrec acasă cu copiii, dus-adus de la grădiniță, mers in parc și la cumpărături, așa că mi-am ales în ce mă simt eu bine. Primul produs din comanda a fost aceasta pereche de Bascheți , foarte comozi și usori, cu acel buzunar ca detaliu, mi-au plăcut mult, eu mai am și ghete de la ei tot în genul acesta. ⚪Material Material superior: imitaţie de piele;  ⚪Căptuşeală: material textil; ⚪ Talpă interioară: material textil;  ⚪Talpă: material sintetic ⚪Culoare alb ⚪Număr articol 97736781 ⚪Tipul de înche