Treceți la conținutul principal

Yves Rocher- ELIXIR BOTANIQUE

 Într-un cuvânt de introducere, astăzi vin la voi cu cea mai nouă linie de produse cosmetice de îngrijire Yves Rocher, care după părerea mea a devenit preferata mea. Proprietățile produselor cosmetice, acțiunea lor, misiunea, consistența - totul se armonizează perfect cu pielea mea, starea și așteptările sale.

 Cosmeticele din seria ELIXIR BOTANIQUE sunt extrem de delicate și blânde pentru pielea sensibilă și, așa cum am menționat deja, consistența lor este foarte ușoară și hrănitoare. Sunt produse cosmetice care sigur nu te vor face rău, cu impresia (și pe bună dreptate!) că ne fac bine :)
"Stresul, lipsa somnului, epuizarea, ritmul rapid de viață și contactul crescând cu poluanții care circulă în aer – toate acestea trebuie să fie tratate de pielea ta în fiecare zi. Deși este o barieră de protecție pentru corpul tău, proprietățile slăbesc în timp . Din fericire, o poți preveni cu ușurință. Trebuie doar să introduci produse cosmetice adecvate în îngrijirea ta zilnică."











Inspirati de sinergia pamantului si oceanului, cercetatorii Yves Rocher au dezvoltat un complex de ingrediente active cu o eficacitate exceptionala rezultata din combinatia extractului de nasturtium cu extract de microalge Tetraselmis, ascuns in cea mai recenta gama de produse cosmetice ELIXIR BOTANIQUE. Datorită proprietăților sale detoxifiante, microalgele Tetraselmis au fost selectate ca compoziție de protecție împotriva influenței negative a factorilor de mediu. Ca plante marine cu proprietăți detoxifiante, ele îndepărtează toxinele și protejează pielea împotriva efectelor negative ale poluanților mediului care accelerează procesul de îmbătrânire a pielii.Nasturtium folosește structura frunzelor sale pentru a optimiza procesul de fotosinteză și producerea de oxigen. Extractul de nasturtium, ca ingredient in cosmetica, are proprietati de oxigenare pentru celulele pielii si le stimuleaza sa respire liber.
















SERUL DETOXIFYING STRENGTHENING are o compoziție foarte naturală, blândă, așa că îl putem folosi în fiecare zi - conține 99% ingrediente de origine naturală, inclusiv extract de nasturțiu și microalge obținute într-un mod durabil. SERUL detoxifică pielea și o protejează împotriva poluării, încetinește procesul de îmbătrânire al pielii, face pielea să arate sănătoasă și strălucitoare. Are o textura incredibil de usoara, apoasa si poate fi folosit atat dimineata cat si seara. Îmi este greu să-l numesc favorit, pentru că apreciez la fel de mult cremele, dar cu siguranță este un cosmetic de care mi-ar fi greu să mă despart. Se absoarbe instantaneu în piele, lăsând-o mată, nu lasă un strat lipicios, pielea este încordată și hrănită. 












Crema de zi REPAIR ultra -ușoară protejează împotriva poluării mediului înconjurător conține până la 98% ingrediente de origine naturală. Acțiunea acestui cosmetic unic bazează pe două ingrediente active brevetate obținute în Bretania, adică microalge și nasturțium . Cosmeticele face pielea mai bine oxigenată, detoxifiată imediat și poate respira.Protejează pielea împotriva daunelor cauzate de poluare, care este responsabilă de îmbătrânirea prematură, hidratează și împrospătează, face pielea să arate sănătoasă și strălucitoare. Consistența cremei este incredibil de delicată și ușoară ca o spumă, după părerea mea este bogată în apă care se absoarbe instantaneu în piele, oferindu-i o injecție foarte concentrată de hidratare și hrănire. Și datorită unei consistențe atât de ușoare, crema este perfectă pentru machiaj.
CREMA REPARATOR PENTRU NOAPTEcontine 97% ingrediente de origine naturala si are o consistenta usoara de gel. Îndepărtează eficient toxinele, hidratează și întărește pielea, face ca fața să pară sănătoasă și strălucitoare. Se absoarbe instantaneu, fără a lăsa un strat lipicios, neplăcut, și nu se rostogolește. Privindu-mi pielea în oglindă în timpul îngrijirii de seară, pot vedea că, în ciuda oboselii de pe tot parcursul zilei și a demachierii, pielea mea arată sănătoasă, strălucitoare și elastică. Aceasta este prima cremă asemănătoare unui gel care funcționează atât de bine cu pielea mea. Toate încercările de a folosi formule de gel până acum s-au încheiat cu nemulțumirea mea, am avut mereu impresia că crema este lipicioasă, că nu se absoarbe bine și lasă un strat lipicios și, în plus, avea un miros neplăcut de lipici. După toate aventurile cu cremele gel de până acum, Mi-a fost frică de vestea lui Yves Rocher și am abordat această cremă cu atenție, cu o mică distanță. Acum, dupa ce am folosit-o  nu imi imaginez ingrijirea mea de seara fara o crema reparatoare :)















Daca simti ca pielea ta de sub ochi este obosita si plictisitoare, o modalitate eficienta de a-i reda aspectul perfect este roll-on-ul iluminator pentru ochi. Pielea de sub ochi se poate întuneca nu numai din cauza somnului mai puțin, ci și din cauza poluanților nocivi și a lipsei de hidratare adecvată. Pielea din acest loc este, de asemenea, foarte delicată și, în același timp, trebuie să se strângă intens în timpul zilei. Când râzi se ridică, iar când ești trist coboară. Toate acestea au ca efect reducerea flexibilității acestuia. 
BRIGHTENING EYE ROLL-ON conține până la 97% ingrediente de origine naturală, inclusiv biocomponente active obținute într-o manieră durabilă, adică extractul de nasturțiu menționat mai sus și microalgele Tetraselmis. Hidratează instantaneu zona ochilor, luminează pielea de sub ochi, protejează pielea împotriva poluării și, cu o utilizare regulată, reduce semnificativ cercurile întunecate. Aplicatorul are trei bile metalice, care, racite in prealabil, relaxeaza perfect pielea incordata, o maseaza, o relaxeaza si o calmeaza

Nu uitați că detaliile despre compoziția produselor, modul de utilizare și prețuri le găsiți pe site-ul Yves Rocher.




Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ținute de vară de la Bonprix

Bună dragilor, După cum bine știți eu comand foarte des de la Bonprix , îmi plac foarte mult hainele lor, au o diversitate mare de produse, pentru toate buzunarele și pentru toate mărimile. Aşa cum deja cred că ştiţi, pe Bonprix numerele sunt puţin diferite.  Măsurile sunt mai mari și trebuie să vă luați cu 1-2 numere mai puțin decât purtați. Eu port L/42, iar de pe Bonprix îmi comand mereu 40-42 şi mi se potrivesc perfect.  La încălțări nu e cazul, pentru că numerele se potrivesc întotdeauna. Ce ținute de vară Bonprix am ales? Am găsit multe reduceri când am dat eu comanda, plus că am plasat comanda in luna cu ziua mea și am primit și reducerea de membru pentru ziua mea de naștere, așa că am profitat la maxim. Aşadar, haideți să vă arăt ce ținute de vară Bonprix am creat! Am creat 2 ținute, una lejeră, comodă de vară și o ținută mai pentru zilele ploioase și răcoroase. Am ales acest top din imagine, de culoare alb, 100% bumbac, cu volane, simplu și ușor de aso

Dormi fara griji cu Libresse Goodnight/ Campanie testare BUZZSTORE

Dormi fără griji cu absorbantele de noapte Libresse Goodnight! Indiferent de poziția în care îți place să dormi, cu până la 100% protecție Somnul odihnitor din timpul nopții este esențial pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Multe dintre noi nu putem să ne bucurăm de somnul pe care-l merităm pentru că suferim de  insomnia cauzată de menstruație . Ne punem prosoape, încă o pereche de lenjerie, îmbrățișăm sticle de apă caldă, facem băi fierbinți la 2 noaptea. Și încercăm să alungăm durerea cu pastile. Sau cu plăcere. Asta pentru că  menstruația nu doarme niciodată . Deși ne-am dori cu disperare. Suntem pe jumătate treze, pe jumătate adormite, ba ne e cald, ba ne e frig, ne chinuim, ne ghemuim. Ne învârtim, ne răsucim, rugându-ne ca absorbantele să nu se deplaseze. Teama de a ne păta ne oprește din a ne odihni. Astfel, alegerea unui absorbant potrivit pentru fiecare moment al zilei este esentială. Ȋn timpul zilei, poți folosi absorbante mai subțiri, dar pe parcursul nopții,
Cum sa te feresti de canicula? Ah, vara, cum ai tu puterea sa ne faci sa suferim si sa ne mai si placa." spunea Russell Baker. Punem pariu ca vara se numara printre anotimpurile tale preferate! Vine cu zile mai lungi, soare, concedii, dar si cu valuri de canicula sau ploi torentiale... ai vazut si tu recent. Studiile arata ca, pe langa disconfortul termic, gradele in plus ii determina pe oameni sa devina mai irascibili si uneori violenti. Hm, ce e de facut? Macar sa stii sa te feresti.... lata cateva recomandari pentru a face fata temperaturilor extreme: 1. Evita orele de varf Prima si cea mai des intalnita recomandare a specialistilor este sa eviti orele cand valorile termometrului pot ajunge si la 40 grade Celsius. Incearca, pe cat posibil, sa iti programezi deplasarile in primele ore ale diminetii sau seara, dupa ora 18. 2. Hidrateaza-te Deshidratarea intensa poate conduce chiar si la lesin in timpul caniculei, asa ca nu uita sa te hidratezi bine. O cantitate zilnica de cel put